Örülök, hogy itt vagytok, gratulálok az eljegyzésetekhez!

Legyen az Esküvőtök Életetek legcsodálatosabb napja, melyre mindig örömmel és melegszívvel emlékeztek majd vissza. Legyen tökéletes a Nagy Nap! Én megvalósítom az álmaitokat!

Az Esküvőt megszervezni nagy feladat!

A mai világban az internetnek köszönhetően rengeteg ajánlat, lehetőség, szolgáltató tárul elénk, könnyen el lehet veszni a kínálat tengerében.

Hölgyeim, most első sorban Hozzátok szólok!

♥ nem tudod mi legyen a menete az esküvődnek?

♥ nem akarsz hónapokig a laptop előtt görnyedni és a szolgáltatók után kutatni?

♥ nem bírod már követni, hogy kitől kértél ajánlatot, mi válaszolt, kinek szabad az időpontja, stb?

Uraim, Hozzátok is szólnék:

♥ gondolom nem szeretnétek, minden este esküvői meghívókat nézegetni

♥ 50 helyszínt bejárni az ország különböző pontjain

♥ nincs kedvetek a 20. fotós referencia anyagát átnyálazni

Ne vesszetek el a részletekben!

Bízzátok profira ezt a feladatot! A Nagy Nap NE a stresszről szóljon és az aggódásról, hogy minden rendben zajlik-e. Legyen ez valóban Életetek legcsodálatosabb napja, melyre mindig örömmel és melegszívvel emlékeztek majd vissza.

Empátia

egy jó esküvőszervező feladata, hogy megtalálja a közös nyelvet Veletek. Ehhez kell az empátia, hogy átérezze a feladta súlyát

Rugalmasság

az a fontos, hogy Ti mit álmodtatok meg, én tapasztalataimmal tudom ezt színesíteni és irányt mutatni Nektek.

elegáns megjelenés

az esküvő napját meg kell tisztelni igényes és ápolt megjelenéssel, éppen ezért én mindig fodrásznál és sminkesnél indítom a napot

Hogyan TOVÁB?

Mi a következő lépés?

Esküvőszervezés

LÉPÉSRŐL

Találkozó velem

Megbízás, csomag választás

Szolgáltatói kör kialakítása, lefoglalása

Esküvői forgatókönyv elkészítése

Esküvő

LÉPÉSRE

A találkozónk alkalmával az elképzeléseitekről, álmaitokról meséltek nekem. A megálmodott esküvő kivitelezése végett fontos, hogy minél átfogóbb képet kapjak az elképzeléseitekről, terveitekről.

Ha az ajánlat és találkozó alapán engem szeretnétek felkérni erre a megtisztelő feladatra, megkötjük a szerződést. Kiválasztjuk az esküvőtökhöz legjobban illő esküvőszervezői csomagot. 

Kapcsolatrendszeremet csak a legbízhatóbb szolgáltatói körre szűkítettem le. Széles szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésre, hogy esküvőtöket a lehető legmagasabb szintre emeljük. Segítek eligazodni a felmerülő kérdésekben, ugyanakkor megóvni attól, hogy külsős szolgáltatók ígéretei egy vagyonba kerüljenek.

Ezen a találkozón már jól ismerjük egymást, itt a pontosítás, finomítás lesz a téma. A részletek tisztázása, ki viszi a gyűrűket, ki kivel vonul, és hasonló finom hangolás.

Minden esetben több órával korábban érkezem a helyszínre, hogy minden a megbeszéltek szerint történjen. A DJ-vel/technikussal, ceremóniamesterrel. A-Z-ig mindent kétszer leellenőrzöm a forgatókönyv szerint. Szükség esetén rendezem a dekorációt a ceremóniához, stb. Itt már mindennek 1000%-osnak kell lennie. Ez a ti napotok!

Folyamatos kapcsolattartás a szolgáltatókkal
Technikai egyeztetések
Dekoráció rendezése
CSOMAGOK!

1. Tanácsadás

személyes találkozó alkalmával az esküvő menetének átbeszélése, szolgáltatók ajánlása s személyes igények felmérését kövezően, forgatókönyv tervezet készítés a Ti Nagy Napotokra szabva

2. Szervezés

Személyes találkozók, Szolgáltatók ajánlása, Ajánlatok bekérése, összegzése, Helyszínbejárás & foglalás, Kapcsolattartás a szolgáltatókkal, Részletes költségvetés elkészítése, Forgatókönyv készítése

3. Szervezés és Lebonyolítás

mint a 2-es + személyes jelenlét az esküvőn, esküvő napjának menedzselése, folyamatos elérhetőség

NE Feledd!

Az esküvőszervező leveszi a terhet a vállatokról! Én azért vagyok, hogy egy személy találkozó keretein belül meséljetek nekem arról, hogy milyen elképzeléseitek vannak, miként álmodtátok meg a Nagy Napotokat. Ez alapján pedig én vállalom át a szervezés és lebonyolítás részleteit. Kiválogatom számotokra azokat a szolgáltatókat, akik szóba jöhetnek. Rengeteg időt, energiát és pénz is tudok megspórolni Nektek, ha hagyjátok, hogy részese legyek ennek a feladatnak.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérjetek ajánlatot és egy személyen találkozó keretein belül átbeszéljük terveiteket.

Esküvőszervezés Budapesten és környékén, illetve Somogy megyében! Nekem is fontos, hogy valamelyest otthonomnak érezzem magam az esküvő helyszínén, így ezen két térség esetében tudom vállalni az esküvőket.