Miért lettem szertartásvezető?

Gyerekkoromban Anyukám a helyi Önkormányzatnál dolgozott, ahol a hétvégi esküvőkhöz csatlakozott az Anyakönyvvezető mellé segítségképpen. Testvéremmel mi sem maradhattunk ki egy ilyen buliból, Anyuval tartottunk minden szertartásra. ?

Sok-sok komoly feladatot láttunk el, például megtanultunk csendben, a kulisszák mögül végig nézni és végig hallgatni a szertartásokat. ? Emlékszem milyen izgatott voltam mindig, amikor felcsendül a jól ismert nászinduló. Megláttam a hófehér ruhába öltözött, csillogó szemű menyasszonyt és csak ámultam és bámultam, közben tágra nyílt szemekkel néztem az Anyakönyvvezető higgadtságát és éreztem, ez most egy nagyon fontos feladat, és hogy Ő nagyon komoly szerepet tölt be a következő percekben. Sosem felejtem el ezeket a különleges szombatokat, amikor részese lehettem rengeteg megható pillanatnak. Úgy érzem, már akkoriban is éreztem, hogy valamikor valamilyen formában visszatér az életembe ez az esküvői vonal. A szertartásvezetés fortélyait, szakmai hátterét Rátkai Timi okleveles szertartásvezető tanfolyamán sajátítottam el, s ma már azon dolgozom, hogy minden Jegyes Párnak éltere szóló élmény adjak a ceremóniám által.

Ha egyedi, különleges, fiatalos, egyben meghitt esküvői ceremóniát álmodtatok meg, keressetek bizalommal. Az esküvői ceremónia egyszeri és megismételhetetlen alkalom két szerelmes életében! A Nagy Nap kiemelt része, amikor minden szem Rátok szegeződik, mindenki Rátok figyel, mindenki megéli azt a pillanatot, amikor Jegyespárból Ifjú Házasok lesztek. Egy kellemes beszélgetés során, finom kávé mellet megbeszéljük elképzeléseiteket, megismerem szerelemetek történetét, így biztos személyre szabott szertartásotok lesz a Nagy Napon. ?

Ha tetszett a cikk, akkor kérlek oszd meg másokkal is. Köszönöm! 😉

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Borsfai Dóra

Borsfai Dóra

Az őszinte szerelem nem fárad el soha. Borsfai Dóra vagyok – Szertartásvezető

Hasonló cikkek

Borsfai Dóra

Szertartásvezető vagy anyakönyvvezető?

Az anyakönyvvető az a személy, aki hivatalosan ad össze benneteket, kihagyhatatlan lépés a házasságkötés folyamatában. Viszont azt tudnotok kell, hogy az anyakönyvvezető nem tud bárhol,

Borsfai Dóra szertartásvezető

Egyedi szertartást szeretnél? 

Hang, Fénytechnika esküvőre, esti szertartásra

Miért Én?

Empátia: egy jó szertartásvezetőnek feladata, hogy megtalálja a közös nyelvet Veletek. Ehhez kell az empátia, hogy átérezze a feladta súlyát és tudja, mire vágytok.
Szakmai képzettség: Rátkai Timi szertartásvezető tanfolyamán sajátítottam el a szakma fortélyait, ahol beszédtechnikát tanultunk és képzett szertartásvezetők és anyakönyvvezetők osztották meg velünk tapasztalataikat.
Rugalmasság: az a fontos, hogy Ti mit álmodtatok meg, én tapasztalataimmal tudom ezt színesíteni és irányt mutatni Nektek.
Hitelesség: akkor lesz egy szertartásvezető hiteles, ha érezzük, igaza mond, nem közhelyeket, hanem az igaz szerelemről, a Ti szerelmetekről mesél.
Kedves, barátságos, nyitott személyiség: ha megvan kötünk a szimpátia, akkor fogunk tudunk együtt dolgozni.
Ápolt, elegáns megjelenés: azt gondolom, hogy az esküvő napját meg kell tisztelni igényes és ápolt megjelenéssel, éppen ezért én mindig fodrásznál és sminkesnél indítom az esketés napját.

Buborékfújó Gratulációhoz

Együttes megrendelés esetén 20% kedvezmény a Látványos Nyitótánctól