Ne vesszetek el a részletekben, bízzátok profira!

Ne vesszetek el a részletekben, bízzátok profira ezt a feladatot, hogy a Nagy Nap ne a stresszről szóljon majd és az aggódásról, hogy minden rendben zajlik-e. Legyen ez valóban Életetek legcsodálatosabb napja, melyre mindig örömmel és melegszívvel emlékeztek majd vissza.

Az esküvőszervező leveszi a terhet a vállatokról! Én azért vagyok, hogy egy személy találkozó keretein belül meséljetek nekem arról, hogy milyen elképzeléseitek vannak, miként álmodtátok meg a Nagy Napotokat. Ez alapján pedig én vállalom át a szervezés és lebonyolítás részleteit. Kiválogatom számotokra azokat a szolgáltatókat, akik szóba jöhetnek. Rengeteg időt, energiát és pénz is tudok megspórolni Nektek, ha hagyjátok, hogy részese legyek ennek a feladatnak.

Miben fogok segíteni Nektek?

Találkozó velem: A találkozónk alkalmával az elképzeléseitekről, álmaitokról meséltek nekem. A megálmodott esküvő kivitelezése végett fontos, hogy minél átfogóbb képet kapjak az elképzeléseitekről, terveitekről.

CSOMAGOK:

  • Tanácsadás: személyes találkozó alkalmával az esküvő menetének átbeszélése, szolgáltatók ajánlása s személyes igények felmérését kövezően, forgatókönyv tervezet készítés a Ti Nagy Napotokra szabva
  • Szervezés: Személyes találkozók, Szolgáltatók ajánlása, Ajánlatok bekérése, összegzése, Helyszínbejárás & foglalás, Kapcsolattartás a szolgáltatókkal, Részletes költségvetés elkészítése, Forgatókönyv készítése
  • Szervezés és lebonyolítás: mint a 2-es + személyes jelenlé az esküvőn, esküvő napjának menedzselése, folyamatos elérhetőség

                       

Ha egyedi, különleges, fiatalos, egyben meghitt esküvői ceremóniát álmodtatok meg, keressetek bizalommal. Az esküvői ceremónia egyszeri és megismételhetetlen alkalom két szerelmes életében! A Nagy Nap kiemelt része, amikor minden szem Rátok szegeződik, mindenki Rátok figyel, mindenki megéli azt a pillanatot, amikor Jegyespárból Ifjú Házasok lesztek. Egy kellemes beszélgetés során, finom kávé mellet megbeszéljük elképzeléseiteket, megismerem szerelemetek történetét, így biztos személyre szabott szertartásotok lesz a Nagy Napon. ?

Ha tetszett a cikk, akkor kérlek oszd meg másokkal is. Köszönöm! 😉

Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Borsfai Dóra

Borsfai Dóra

Az őszinte szerelem nem fárad el soha. Borsfai Dóra vagyok – Szertartásvezető

Hasonló cikkek

Borsfai Dóra

Szertartásvezető vagy anyakönyvvezető?

Az anyakönyvvető az a személy, aki hivatalosan ad össze benneteket, kihagyhatatlan lépés a házasságkötés folyamatában. Viszont azt tudnotok kell, hogy az anyakönyvvezető nem tud bárhol,

Borsfai Dóra

Miért lettem szertartásvezető?

Gyerekkoromban Anyukám a helyi Önkormányzatnál dolgozott, ahol a hétvégi esküvőkhöz csatlakozott az Anyakönyvvezető mellé segítségképpen. Testvéremmel mi sem maradhattunk ki egy ilyen buliból, Anyuval tartottunk

Borsfai Dóra szertartásvezető

Egyedi szertartást szeretnél? 

Hang, Fénytechnika esküvőre, esti szertartásra

Miért Én?

Empátia: egy jó szertartásvezetőnek feladata, hogy megtalálja a közös nyelvet Veletek. Ehhez kell az empátia, hogy átérezze a feladta súlyát és tudja, mire vágytok.
Szakmai képzettség: Rátkai Timi szertartásvezető tanfolyamán sajátítottam el a szakma fortélyait, ahol beszédtechnikát tanultunk és képzett szertartásvezetők és anyakönyvvezetők osztották meg velünk tapasztalataikat.
Rugalmasság: az a fontos, hogy Ti mit álmodtatok meg, én tapasztalataimmal tudom ezt színesíteni és irányt mutatni Nektek.
Hitelesség: akkor lesz egy szertartásvezető hiteles, ha érezzük, igaza mond, nem közhelyeket, hanem az igaz szerelemről, a Ti szerelmetekről mesél.
Kedves, barátságos, nyitott személyiség: ha megvan kötünk a szimpátia, akkor fogunk tudunk együtt dolgozni.
Ápolt, elegáns megjelenés: azt gondolom, hogy az esküvő napját meg kell tisztelni igényes és ápolt megjelenéssel, éppen ezért én mindig fodrásznál és sminkesnél indítom az esketés napját.

Buborékfújó Gratulációhoz

Együttes megrendelés esetén 20% kedvezmény a Látványos Nyitótánctól